Την ανιούσα έλαβαν εκ νέου οι τιμές των καυσίμων, καθώς η απλή αμόλυβδη κυμαίνεται από 2,15-2,17 ευρώ το λίτρο, ενώ το diesel  κίνησης πλησιάζει το 1,9 ευρώ το λίτρο παρά την επιδότηση των 15 λεπτών. Φαίνεται πως οι επιτήδειοι βρήκαν ευκαιρία σήμερα με τις στάσεις εργασίας στο μετρό, τον  ΗΣΑΠ και το Τραμ, να προχωρήσουν σε τέτοιες αυξήσεις οι οποίες θεωρείται  δεδομένο ότι θα συνεχιστούν όσο υπάρχουν μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα, όπως αυτές τις ώρες.

Ενδεικτικό της κρατούσας κατάστασης, είναι ότι στα πρατήρια της Πειραιώς, της Λένορμαν, της Αλεξάνδρας, της Βουλιαγμένης και της παραλιακής, γίνονται συνεχείς αναπροσαρμογές σε διάστημα ωρών έως τα 2,19 ευρώ το λίτρο την απλή αμόλυβδη. 





Στα νησιά

Χειρότερα είναι τα πράγματα στα νησιά και συγκεκριμένα στις Κυκλαδες όπου εκεί η μέση έχει φτάσει στα 2,349 ευρώ και το πετρέλαιο κίνησης έχει υπερβεί τα 2 ευρώ (2.074). Στα Δωδεκάνησα 2,291 ευρώ, σε Κέρκυρα- Κεφαλλονιά 2,214 ευρώ, στη Λευκάδα 2,217 ευρώ, στην Κρήτη 2,21- 2,22 ευρώ, ακόμα και στην Ευρυτανία 2,264 ευρώ.

Ρεκόρ στην Αμοργό

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Καυσίμων στην Αμοργό εντοπίζεται η ακριβότερη τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης η οποία αγγίζει τα 2,5 ευρώ και αυτομάτως γίνεται η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα.