Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα αναφορικά με τις αποκαλύψεις που αναμένονται, για τα ύποπτα περιστατικά που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μετά τις καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για την υπόθεση της Πάτρας, σειρά παίρνουν 40 γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο του Ρίου που σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθούν σε 9 ύποπτα και ανεξήγητα περιστατικά που υπέστη το κοριτσάκι η 9χρονη.

Ως αδιάφορη μητέρα με περίεργη συμπεριφορά περιέγραψαν την Πισπιρίγκου στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου στο Ρίο.

 Τρεις γιατροί της ΜΕΘ, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκαν στις σχεδόν αλλοπρόσαλλες κινήσεις της 33χρονης, το διάστημα που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για τη ζωή της .

 «Μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία.. περίεργες κινήσεις και πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται, διασωληνωμένο επισκεπτόταν αραιά  τη ΜΕΘ».

 «Υπέφερε η Τζωρτζίνα…»

Την σκυτάλη των καταθέσεων θα πάρουν τις επόμενες ημέρες 40 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου, οι οποίοι αναμένεται να αναφερθούν σε εννέα ύποπτα και ανεξήγητα επεισόδια που υπέστη το κοριτσάκι.

 «Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα… Ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού».

 Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια αναμένεται να ρίξει φως στο θρίλερ του θανάτου και των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

 Επικοινωνία με… εξώδικο

Η Πισπιρίγκου εξακολουθεί να μην έχει καμία επικοινωνία με τον Δασκαλάκη και με εξώδικο ζητά να μάθει εάν προτίθεται να αναλάβει την αποπληρωμή και τη συντήρηση των τάφων των τριών παιδιών.

 Ο Μάνος Δασκαλάκης αποφεύγει πλέον τα φώτα της δημοσιότητας, μένει στην Αθήνα με το στενό περιβάλλον του να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το εξώδικο που του έστειλε η προφυλακισμένη σύζυγός του.