Είναι Μάρτιος του 2020. Σε κατάμεστο μαγαζί της Πάτρας, εν μέσω καρναβαλιού ένα νεαρό ζευγάρι γλεντά με την ψυχή του.

Ποζάρουν στον φακό και μοιράζονται μαζί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς τους φίλους την ευτυχία τους.

 Ποιος να ξέρε πως 8 μήνες πριν είχαν χάσει τελείως αναπάντεχα ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, την Μαλένα τους.

 Η Τζωρτζίνα εκείνο το βράδυ δεν ήταν παρούσα για να γιορτάσει μαζί με τους γονείς της το πατρινό καρναβάλι. Η Ρούλα όμως εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, την Ίριδα.

 Για χάρη της Τζωρτζίνας, όπως είπαν, θα κάνουν την μικρή Ίριδα που δεν πρόλαβε να ζήσει. Στους 6 μήνες ζωής το υγιέστατο κοριτσάκι θα βρεθεί αναπάντεχα νεκρό μέσα στην κούνια του.

 Το τσιφτετέλι της Ρούλας και η… Ρόζα του Μάνου

Το κέφι και ο χορός δεν έλειπαν ποτέ από την ζωή τους. Από τον γάμο της κουμπάρας τους στο μακρινό 2018, το ζεύγος Δασκαλάκη είχε δείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

 Εκείνη να λικνίζεται με ένα μάξι μεταξωτό φόρεμα και λίγη ώρα αργότερα, τη σκυτάλη να παίρνει ο Μάνος για να χορέψει τη θρυλική Ρόζα.

 Οι καλεσμένοι χτυπούν παλαμάκια και η Ρούλα κινηματογραφεί και ανεβάζει υπερήφανη σχετικά βίντεο.

 Μετά τις εντυπωσιακές φιγούρες, η μικρή Μαλένα αγκαλιάζει τον πατέρα της, αλλά ο χορευτής είναι αφοσιωμένος στο αγέρωχο ζεϊμπέκικο του.

 Πρώτη στον χορό και η Ρούλα η οποία δύο μήνες πριν, τον Αύγουστο του 2018, ξανανεβάζει στα social media, βίντεο με την ίδια να χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως.

 Και λίγους μήνες μετά σβήνει τα κεράκια στην γενέθλια τούρτα του Μάνου στα μπουζούκια.

 Κι άλλοτε θα φτιάξει η ίδια την τούρτα των γενεθλίων του με τη βοήθεια των παιδιών τους.

 Την αγάπη για το τραγούδι και τον χορό μοιραζόταν ο Μάνος και με τα παιδιά.

 «Συνέχισαν τη ζωή τους για την… Τζωρτζίνα»

Τα γλέντια και τα ταξίδια στα οποία είχαν μάθει δεν σταμάτησαν ούτε και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πρώτου παιδιού

 Μπορεί στους 8 μήνες από τον θάνατο της Μαλένας, να φόρεσαν τα καλά τους και να βγήκαν για να διασκεδάζουν στο πατρινό καρναβάλι, αλλά και νωρίτερα στους 3 μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού είχαν αρχίσει να αθλούνται.

 Έλιωναν στο γυμναστήριο 90 μέρες μετά το τραγικό γεγονός που συγκλόνισε την Πάτρα.

 Είχε προηγηθεί μάλιστα και το ταξίδι αναψυχής του ζευγαριού στην Καστοριά, με την Ρούλα να ενημερώνει για κάθε τους κίνηση τους ακολούθους στα σόσιαλ μίντια.

 Ακολουθώντας κοινή γραμμή, τουλάχιστον σε αυτό, η Ρούλα και ο Μάνος εξακολουθούν να υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα πως παρά τις επικρίσεις, συνέχιζαν να διασκεδάζουν και να γλεντούν για χάρη της μικρής Τζωρτζίνας.