Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία ενός 14χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Το νεαρό αγόρι είχε πέσει θύμα bullying, όπως αποκαλύπτουν συμμαθητές του, λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο δωμάτιο του.

Τι αποκαλύπτουν συμμαθητές του

Συμμαθητές του 14χρονου παιδιού αποκαλύπτουν την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σχολείο την περασμένη Παρασκευή. «Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω», λέει στο newsit.gr ένας μαθητής.

Οι περισσότεροι συμμαθητές του κάνουν λόγο για άγριο bullying που δεχόταν το 14χρονο αγόρι, αφού, όπως αναφέρουν, «τον πείραζαν συστηματικά κάποια παιδιά». Και δεν το ήξερε κανείς.

Ένας άλλος μαθητής του σχολείου, θεωρεί ότι «του το έκαναν αυτό επειδή δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές».