Μια ημέρα μετά την  άγρια επίθεση κουκουλοφόρων κατά φοιτητών στη Νομική Σχολή της Αθήνας, επίθεση πραγματοποιήθηκε και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, η οποία καταδικάζει την επίθεση, 30 κουκουλοφόροι χτύπησαν βίαια και χωρίς κανένα δισταγμό μέλη της παράταξης ΜΠΛΟΚΟ, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός φοιτητή στο κεφάλι, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ 

Αυτή τη φορά θύματα δεν ήταν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αυτή τη φορά στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, τριάντα κουκουλοφόροι χτύπησαν βίαια και χωρίς κανένα δισταγμό μέλη της παράταξης ΜΠΛΟΚΟ, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός φοιτητή στο κεφάλι, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Χθες ήταν οι φοιτήτριες, μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Σχολή στην Αθήνα, σήμερα είναι οι φοιτητές μέλη του ΜΠΛΟΚΟ στο ΕΚΠΑ.
Η ασφάλεια δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο και έφτασε η ώρα να δοθεί ένα τέλος στο μπάχαλο μέσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών.

Η κατάργηση του ασύλου ανομίας είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ, τώρα όλοι μαζί πρέπει να συνταχθούμε για να τελειώσουν οι εγκληματικές δραστηριότητες μέσα στα πανεπιστήμια.

Καταδικάζουμε την επίθεση, ευχόμαστε ο τραυματισμός του συμφοιτητή μας να μην είναι σοβαρός και καλούμε σύσσωμους τους φοιτητές να διεκδικήσουν στις 18 Μαΐου το αυτονόητο δικαίωμά τους.

Το δικαίωμα σε ένα ασφαλές, ελεύθερο και δημοκρατικό Πανεπιστήμιο.