Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση μιας Καναδής τουρίστριας στη Σαντορίνη, αφού... διασώθηκε μόνη της.

 Σύμφωνα με το cyclades24.gr, εδώ και τρεις ημέρες ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός είχε κινητοποιηθεί και αναζητούσε μια γυναίκα η οποία ζήτησε βοήθεια.

 Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες είχαν ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή μετά το τηλεφώνημα που έγινε στο 112 από την ίδια και ζητούσε βοήθεια στο μονοπάτι από τον Πύργο προς το Καμάρι της Σαντορίνης.

 Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Στην κυριολεξία στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση του εντοπισμού της αγνοούμενης γυναίκας από στεριά, αέρα και θάλασσα!

 Ελικόπτερα, drones μέχρι εκπαιδευμένους σκύλους επιστράτευσαν οι αρχές, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανή η αγνοούμενη άρχιζαν και απομακρύνονταν.

 Η τουρίστρια διασώθηκε μόνη της

Τελικά, όπως αποδείχτηκε εκ τους αποτελέσματος η επιχείρηση αναζήτησης αποδείχτηκε μια καλή άσκηση ετοιμότητας! Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, μπορεί ενα ολόκληρο νησί να έψαχνε την τουρίστρια στο νησί της Σαντορίνης ωστόσο η ίδια βρέθηκε στην πατρίδα της!

 Η ίδια εξέπεμψε SOS μέσω του 112, ωστόσο δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βρει το δρόμο προς το ξενοδοχείο της, με αποτέλεσμα να απασχολεί επί τρεις ημέρες  ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό.

 Τελικά οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν την Καναδή τουρίστρια μέσω των ξενοδόχων του νησιού, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε επιστρέψει στη χώρα της. Οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με την ίδια, η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος στον συναγερμό.