Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
thymios_mpougas
Ελλάδα

Πύργος: Οργή από τους κατοίκους για την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά – Τι λένε για τα άτομα που τον «βασάνισαν» (Βίντεο)

Έξοδα πολιτικής αγωγής είναι διατεθειμένη να αναλάβει η «Γραμμή Ζωής» προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι βασάνισαν και διαπόμπευσαν τον Θύμιο

Μεγάλη ανησυχία και φόβος υπάρχει στην τοπική κοινωνία του Πύργου μετά την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Οι κάτοικοι ξεδιπλώνουν την οργή τους για τις ομάδες ατόμων που τον «βασάνισαν» και τον οδήγησαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης φοβούμενος για τη ζωή του.

Όπως λένε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, τα 11 άτομα που συνέλαβε η αστυνομία για το bullying στον 40χρονο που έχει δυσπλασία στο πρόσωπό του, είναι γνωστοί στην περιοχή, αφού παρενοχλούν συστηματικά και άλλους κατοίκους.
«Απειλούνε κόσμο, άμα τους πει κανένας κάτι μετά μαζεύονται όλοι απ’ έξω και αρχίζουν χτυπάνε πόρτες, σπάνε τζάμια. Δεν είναι παιδάκια, που παρεκτράπηκαν λίγο, είναι οργανωμένοι», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Η δράση τους είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες αφού εκτός από τα θύματα που στοχεύουν, προκαλούν και βανδαλισμούς και καταστροφές σε όλη την πόλη.

«Είναι οργανωμένοι, είναι 11 άτομα, είναι χαρτογραφημένοι από τον κόσμο, είναι ή 10 ή 11 άτομα, είναι συγκεκριμένοι, από πριν τα Χριστούγεννα τρομοκρατούν όλη την πόλη, έχουν κάτι κροτίδες, είναι σαν χειροβομβίδες, 1 η ώρα τη νύχτα, στις 2, στις 3».

«Αυτοί οι ίδιοι βγάζουνε τα βιντεάκια, ζόριζαν τους ανθρώπους, τους ζορίζουν και όταν βγαίνουν από την πόρτα και κάνουν κίνηση να τους πούνε φύγετε από εδώ έστω αυτό, το τραβάνε βίντεο, ότι τους απείλησε».

Αγνοείται για 15η μέρα – Ερωτηματικά για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ

Στενεύουν τα χρονικά όρια για τον 40χρονο, που είναι εξαφανισμένος πάνω από 15 ημέρες και πλέον εκφράζονται φόβοι για το αν βρίσκεται εν ζωή.

Έπρεπε να εξαφανιστεί ο 40χρονος, απελπισμένος από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια των 11 ατόμων, με τους δράστες μάλιστα να τον καταγραφούν σε βίντεο και να τον διαπομπεύουν στο ίντερνετ, για να ενεργήσει η αστυνομία, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν αδράνεια και ολιγωρία των Αρχών.

Έξοδα πολιτικής αγωγής είναι διατεθειμένη να αναλάβει η «Γραμμή Ζωής» προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι βασάνισαν και διαπόμπευσαν τον Θύμιο.

Ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας παραμένει αισιόδοξος ότι ο 40χρονος θα βρεθεί και ο δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας του για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι έρευνες των ομάδων διάσωσης για την ανεύρεση του Θύμιου, που η ιστορία του έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο, γίνονται στη Ζαχάρω.

Δείτε το σχετικό βίντεο