Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
THYMIOS
Ελλάδα

Πύργος: Ξεσπά η αδελφή του Θύμιου - Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του

Ανησυχία για την τύχη του 40χρονου αγνοούμενου

Η αγωνία για την τύχη του 40χρονου Θύμιου από τον Πύργο έχει κορυφωθεί. Η αδερφή του αγνοούμενου Θύμιου στέλνει το πρώτο της μήνυμα μετά την εξαφάνιση του 40χρονου και ζητάει από τις Αρχές να συνεχίσουν τις προσπάθειες και να τιμωρήσουν εκείνους που ευθύνονται για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Το δικό της ξέσπασμα πλαισιώνουν οι μαρτυρίες γειτόνων του Θύμιου,  αλλά όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Live News και οι πληροφορίες για τους ισχυρισμούς της ομάδας που πήγε έξω από το σπίτι του, με στόχο να τον τρομοκρατήσει καθώς και ο έντονος προβληματισμός για τις κινήσεις που έκανε η αστυνομία.

 «Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του».

 Για την ώρα οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος ζωής του 40χρονου και πλέον μετά τον Πύργο γίνονται έρευνες και στην Πάτρα.

 Ένα από τα βασικά θέματα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί, είναι αν ο 40χρονος πριν την εξαφάνισή του, πήρε μαζί κι το μηχάνημα που τον βοηθάει να τρέφεται. Μετά το σοβαρό ατύχημα του 2008, του είναι απαραίτητο καθημερινά.

 Τα ίχνη του Θύμιου χάθηκαν στις 4 Μαΐου όταν ο ίδιος πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τους 11 νεαρούς που πήγαν έξω απ’ το σπίτι του, για να τον τρομοκρατήσουν.

 Οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες δεν οδήγησαν κάπου.

 Οι Αρχές έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα στον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο, σε καταυλισμούς τσιγγάνων στην Ηλεία αλλά και στο χωριό του, στην Αρκαδία.

 Χθες το πρωί μάλιστα, σηκώθηκε και ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ στον Πύργο βρέθηκε ξανά κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με νέο ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

 Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποκάλυψε στο Live News την απομόνωση και την απαξίωση που βίωνε ο Θύμιος, καθώς δικαστική απόφαση έλεγε πως ο 39χρονος δεν μπορούσε να επισκέπτεται το χωριό του.