Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1 μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και τοποθετήθηκε επί της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις δύο προσεγγίσεις που έχει δεχθεί ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Αρχικά, ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως η μία προσέγγισε έγινε από διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας. Aφού διευκρίνισε πως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι διοικητής σε νοσοκομείο που σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την υπόθεση, πχ. νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύθηκε κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας, είπε πως η σχέση του ανθρώπου αυτού με την κατηγορούμενη είναι οικογενειακή και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του.

Πάντως, σε μια αισθητή διαφοροποίηση του από όσα υποστήριζε μέχρι τώρα γραπτώς ή σε συνεντεύξεις του, ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί τελικώς στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

Προϋπόθεση για αυτό είναι τελικώς να συντρέξουν οι τρεις όροι και προϋποθέσεις που έχει θέσει, που είναι η απευθείας συνομιλία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η συναίνεση των δύο υφιστάμενων συνηγόρων της για σύμπραξη μαζί του και η ανάγνωση όλης της δικογραφίας, ώστε να αντιληφθεί εάν και πόσα περιθώρια υπάρχουν για να συμβάλλει στην υπεράσπιση της και στην αποκάλυψη της αλήθειας από το δικαστήριο, ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο