Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία νεαρή γυναίκα στην Πάτρα όταν παρ’ ολίγον να την πατήσει αυτοκίνητο.

Για την ακρίβεια, πριν από λίγες ημέρες η κοπέλα που κατοικεί στην οδό Παντανάσσης στην Πάτρα επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί στο σπίτι της. Όμως εκείνη τη στιγμή, ένας μανιακός οδηγός έφευγε από το σημείο που είχε παρκάρει και λίγο έλειψε να την πατήσει!

Μάλιστα, στη συνέχεια προσπάθησε να βρει και το «δίκιο» του όταν η νεαρή διαμαρτυρήθηκε και του επέστησε την προσοχή! Ο οδηγός άρχισε να την βρίζει, η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε! Είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει.

Σαν να μην έφτανε αυτό με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να την σπάσει! Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει.
Patra-polykatoikia

Σύμφωνα με το flamis.gr, πρόκειται για γνωστό Πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού… γέμισε με αίματα τα χέρια του… έφυγε από το σημείο! Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για την ζημιά που προκλήθηκε!