Νέο περιστατικό πυροβολισμού που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ανυποψίαστων κατοίκων σημειώθηκε στο Ζεφύρι. Μια οικογένεια πετάχτηκε έντρομη από τον ύπνο το βράδυ της Τρίτης όταν ένας δυνατός θόρυβο ακούστηκε στη μπαλκονοπόρτα της μεζονέτας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήγε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε ότι μία βολίδα είχε τρυπήσει το παντζούρι, είχε σπάσει το τζάμι, πέρασε την κουρτίνα και καρφώθηκε στα πλακάκια του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόταν η οικογένεια.

Οι ένοικοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί πήραν τη βολίδα προκειμένου να εξεταστεί από το εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ώστε να θέλει να τον πυροβολήσει, έτσι όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτές τις αδέσποτες σφαίρες από τους άσκοπους πυροβολισμούς που σημειώνονται καθημερινά από Ρομά στο Ζεφύρι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, στο Μενίδι και τον Ασπρόπυργο.

Οι κάτοικοι μιλάνε για μία κατάσταση εφιαλτική, καθώς βρίσκουν σφαίρες στα αυτοκίνητα και στις αυλές τους, ακόμα και στα υπνοδωμάτια τα οποία κοιμούνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για σφαίρα που έχει φύγει από κάποιον καταυλισμό Ρομά.