Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στους Αμπελοκήπους με θύμα μία 23χρονη γυναίκα και έναν άνδρα που την ξυλοκόπησε.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα γνώρισε έναν άνδρα 30 ετών από το facebook και αφού τον κάλεσε για ποτό σπίτι της, αυτός όρμησε για να τη βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 30χρονος να την ξυλοφορτώσει, ωστόσο στην προσπάθειά του να φύγει έσπασε το χερούλι της πόρτας με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να παγιδευτεί στο διαμέρισμα. Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε ως εξής: H γυναίκα κάλεσε τον άνδρα σπίτι της, του έβαλε ένα ποτό και ενώ συζητούσαν, ο δράστης της ζήτησε να κάνουν σεξ. Όταν η 23χρονη αρνήθηκε, αυτός της όρμησε και με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα προσπάθησε να τη βιάσει, επιχειρώντας παράλληλα να της σκίσει τα ρούχα. Η κοπέλα αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις και όταν ο Αλβανός κατάλαβε ότι δεν θα ολοκλήρωνε την αδιανόητη πράξη του, αποφάσισε να εγκαταλείψει το κτηνώδες έργο του και να φύγει.

Ο ίδιος στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα με μανία έσπασε το χερούλι και εγκλωβίστηκε στο σπίτι της κοπέλας. Εκείνη τη στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι για να δραπετεύσει από διπλανό διαμέρισμα ανεπιτυχώς, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον κλείσει στο μπαλκόνι να καλέσει την Άμεση Δράση και να συλληφθεί. Ο Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και η κοπέλα άγρια χτυπημένη στο πρόσωπο και το σώμα από τις μπουνιές και τις κλωτσιές του δράστη στο ΚΑΤ.