Για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο δικηγόρος, ο οποίος κατονομάστηκε από τον ίδιο τον αυτόχειρα γυμναστή, στο τελευταίο του σημείωμα.

Ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μιλώντας στον ANT1, χαρακτήρισε «απορίας άξιον» το πώς «ένας άνθρωπος φτάνει στην τελευταία δήλωσή του, θέλοντας να περιγράψει το τοξικό περιβάλλον που τον οδήγησε σε αυτήν την συμπεριφορά, να κατονομάζει πρόσωπα».

Ο νομικός, ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης των καταγγελλόμενων από τη Γεωργία Μπίκα ως βιαστές της, εκτίμησε ότι το σημείωμα του 50χρονου καταδεικνύει δύο πράγματα.

Αφενός «την ύπαρξη ενδεχόμενων αξιόποινων πράξεων που οδήγησαν στην αυτοκτονία» και δεύτερον ότι «το άτομο το οποίο φέρεται να έχει σχέση, φέρεται να κατονομάζεται ως το άτομο που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, η κόρη του ατόμου αυτού είναι ένα από τα άτομα, τα οποία που φέρεται να συμμετείχαν στο επίμαχο πάρτυ με τον φερόμενο βιασμό της κυρίας Μπίκα».

Ακόμα, ο δικηγόρος επισήμανε ότι η υπόθεση αναδεικνύει τους κανόνες δεοντολογίας για το πώς πρέπει να προσεγγίζεται πληροφορία που μπορεί να είναι και ψευδής, αλλά να διαδοθεί και να σπιλωθούν υπολήψεις.