Καταιγιστικές εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, καθώς νέα δεδομένα έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε στις αρχές του πιο κρίσιμου μήνα, μέσα στον οποίο αναμένονται τόσο τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όσο και τα αποτελέσματα για τις νέες εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή, παρακολουθεί με τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν ένα απίστευτο μπάχαλο, που φαίνεται να εκθέτει τις Αρχές.

Ειδικότερα, δύο νοσοκομεία της Αθήνας ειδοποίησαν τώρα ότι και εκείνα έχουν αίμα της 9χρονης, ενώ νέα στοιχεία αναφέρουν ότι αυτό που βρέθηκε στο ξεχασμένο φιαλίδιο στο Καραμανδάνειο.

Ωστόσο, από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή, η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι.

Αυτό και μόνο, αν επιβεβαιωθεί, αναμένεται να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά.

Σαν να μην έφθανε ο «σάλος» με το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, τέτοια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο κι έτσι η έρευνα θα πάει πολύ πιο πίσω.