Το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, σε προαύλιο χώρο εργοστασίου πλαστικών, και καίει πλαστικά. 

Η φωτιά καίει στα τρία-τέσσερα στρέμματα του υπαίθριου χώρου, αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο εσωτερικό και αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί λόγω των πλαστικών που καίγονται σε μεγάλη έκταση και των ισχυρών ανέμων που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, λόγω των εύφλεκτων υλικών και της βιομηχανικής περιοχής. 

fvfv

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις, 20 οχήματα με 50 πυροσβέστες και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Επί τόπου έφτασαν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

Καίγεται η fasoplast. Το διπλανό εργοστάσιο από το δικό μας . Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γυρίσει ο αέρας….

Δημοσιεύτηκε από Nicos Petroyannis στις Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Εταιρεία κατασκευής κ εμπορίας πλαστικών σωληνών και επεκτείνεται σε διπλανό ξυλουργείο . Ασπρόπυργος Δευτερα βράδυ 06/06/2022. ώρα θανάτου !!!! Για μέτρα προστασίας της υγείας μας ;;;; Να χαίρεστε την ανάπτυξη των κερδών σας …

Δημοσιεύτηκε από Alex Tsokanis στις Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το «112» σε όσους διαμένουν στην περιοχή με προειδοποίηση  για τους καπνούς.

od