Σύμφωνα με τον ιστότοπο grtimes.gr ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του 32χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένως μέσα και έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελικής λειτουργού, και στη διάρκειά τους βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από τις πρώτες πληροφορίες προέκυψε πώς μέσα στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες πλέον θα αποσταλούν στα σχετικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος άνοιξε πυρ τόσο εκτός, όσο και εντός της πολυκατοικίας που διέμενε, ενώ για να εισβάλει χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

Ο ίδιος πριν εισβάλει δε, φέρεται να φώναζε “βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία” και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του δε, είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά διέφυγε με το ΙΧ του προς τον Περιφερειακό, όπου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με γυναίκα άλλου αυτοκινήτου, το οποίο και εγκατέλειψε για να συλληφθεί εν τέλει σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού.

Δείτε το σχετικό βίντεο