Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το φονικό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης με θύμα έναν 22χρονο.

Την ίδια ώρα παραμένει άφαντος ο 44χρονος που τον πυροβόλησε και τον σκότωσε παρά την μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι στον αέρα πλανάται ο φόβος για βεντέτα.

Το θύμα ήταν πατέρας ενός βρέφους. Εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του 

Σπαρακτική η ανάρτησή της στο Facebook, με την οποία απευθύνει πολλά «γιατί» στο νεκρό αδελφό της. Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονική επίθεση «μιλάει» στον 22χρονο, εκφράζοντάς του και την αγωνία της για το δικό της γιο, που είχε πολύ αδυναμία στον 22χρονο, θείο του, αλλά εκδηλώνει και το παράπονό της για το ότι ο αδελφός της δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα ούτε καν το νεογέννητο γιο του.

Δείτε την ανάρτηση

anartisi_aderfis

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγος

Η σύζυγος του νεκρού είναι πλέον ένα τραγικό πρόσωπο. Μια μητέρα που καλείται να ξεπεράσει την τραγωδία και να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς τον πατέρα του.
«Νωρίς μας άφησες άντρα μου, τι θα πω στο παιδί μας. Κωστή μου σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε.
Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τραγική ειρωνεία -όπως θέλει το έθιμο του χωριού- είναι ότι πριν την κηδεία του 22χρονου θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του μωρού του, το οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.