Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις στο θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ενώ απομένουν λίγες ημέρες -ίσως και ώρες- για να γίνει γνωστό το πόρισμα θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της μικρής Μαλένας και της μικρής Ίριδας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 9χρονη Τζωρτζίνα, που έφυγε από τη ζωή τελευταία, μετά τις δύο αδελφούλες της στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Alpha, η ουσία κεταμίνη, που τελικά σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα, δεν ανιχνεύτηκε στα δείγματα αίματος, που είχαν κρατηθεί στα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε και τα οποία βρέθηκαν και εξετάστηκαν τώρα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν από τα εργαστήρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και αφορούν δείγμα αίματος που πάρθηκε στις 8 Απριλίου όταν η 9χρονη εισήχθη στο Καραμανδάνειο αλλά και αίμα που ελήφθη στις 27, στις 28 και 29 Ιανουαρίου του 2022 στο Αγαλΐα Κυριακού. Σε κανένα από αυτά τα δείγματα, δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη.

«Όλη η σεναριολογία και η σκανδαλολογία για την κατηγορουμένη ότι δήθεν δηλητηρίαζε λίγο λίγο το παιδί της και το βασάνιζε, προτού του δώσει τη χαριστική δόση καταρρίπτεται», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας, Κ. Ζάρδας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.