Το θρίλερ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα εξακολουθεί να παραμένει καθώς οι έλεγχοι των αρμόδιων αρχών ανακαλύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας μια σκοτεινή διαδρομή.  

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  MEGA αποκάλυψε το χάρτη των εταιρειών που είχε δημιουργήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας σε όλο τον πλανήτη.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το χάρτη των εταιρειών του Γιώργου Τράγκα, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο,  στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει η εταιρεία «Manorgold LTD» μέσω της οποίας έγινε η αγορά της βίλας στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Στην Κύπρο η εταιρεία «G.T.Line Media LTD» που δημιουργήθηκε το 2018, στη Γαλλία η μονοπρόσωπη ατομική επιχείρηση «Tragkas Georgios».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσοι έχουν εντοπιστεί οι: «Family Line LTD», «NORDALE GROUP S.A.» και «Bluebird Assets Corp.», ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γιώργος Τράγκας είχε δημιουργήσει τρεις εταιρείες: Τις «BLUEBAY Haven LLC», «Neer View LLC» και «Pennview LLC».

Στο Μονακό υπήρχε η εταιρεία «M.Georgios Tragkaς – MEDIA POWER CONSULTING», ενώ η εταιρεία που είχε στον Παναμά, η «TACANA PORTFOLIO S.A.» είχε συμπεριληφθεί και στα Panama Papers.