Στην αντεπίθεση περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εμφανίζεται έξαλλη με την εικόνα που παρουσιάζουν για το πρόσωπό της τα τηλεοπτικά κανάλια και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον εκπομπών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», έρχονται μηνύσεις εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, καθώς και της εκπομπής «Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, μιας και τα όσα έχουν αναφερθεί στη συγκεκριμένη εκπομπή φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθεί από το κελί της στον Κορυδαλλό όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στην υπόθεσή της.

Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από όλα είναι οι ανώνυμες μαρτυρίες που φιλοξενεί η συγκεκριμένη εκπομπή από ανθρώπους που οι δημοσιογράφοι και η εκπομπή παρουσιάζουν ως μέλη του περιβάλλοντος της 33χρονης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έξαλλη γιατί τα άτομα τα οποία βγαίνουν και μιλούν τηλεφωνικά και παρουσιάζονται ως άτομα γνωστά της 33χρονης ψεύδονται. Γι’ αυτό και οι δικηγόροι της έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να εντοπίσουν αυτά τα άτομα.

«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη» σχολίασε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17 Ιουνίου 2022