Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει το άσπρο βαν των εκτελεστών να κινείται στον δρόμο λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα.

Το βαν με τους εκτελεστές έφυγε ανενόχλητο από το σημείο της δολοφονίας του 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το newsit.gr.

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά το νέο χτύπημα του υποκόσμου

Έντονο προβληματισμό έχιε προκαλέσει στους επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας το νέο μαφιόζικο χτύπημα από πληρωμένους δολοφόνους -όπως όλα δείχνουν.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ, εκτελώντας ένα «επαγγελματικό» σχέδιο καθώς κατάφεραν να εξαφανιστούν παρόλο που χτύπησαν στις 8 το πρωί και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος.



Το θύμα αλλά και ο πατέρας του ήταν γνωστοί στις Αρχές και ερευνάται η σχέση τους με ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι μάλιστα είχαν παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε υποθέσεις στο παρελθόν, που είχαν απασχολήσει έντονα τις Αρχές.



Το χρονικό της δολοφονίας

Το έγκλημα συνέβη στις 8:05 στον Γέρακα. Οι τέσσερις δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το θύμα. Με το που έφτασε ο 38χρονος στο πρατήριο με το πολυτελές του αυτοκίνητο, οι δράστες κατέβηκαν από το βανάκι και γάζωσαν από κοντινή απόσταση το όχημα του 38χρονου με δεκάδες σφαίρες.

Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στο βανάκι και κατευθύνθηκαν προς τη Παλλήνη στην οδό Μάνου Κατράκη όπου έκαψαν το βανάκι.



Οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει το καμένο όχημα των δραστών και προσπαθεί να βρει στοιχεία για την ταυτότητά τους.