To βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τη φετινή σεζόν, με την Αγγελική Νικολούλη να εύχεται καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές, ελπίζοντας να μην γίνει κάτι και να χρειαστεί να επιστρέψει εκτάκτως.

Στην εκπομπή της Παρασκευής μίλησε ο Θύμιος Μπουγάς μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεσή του, ενώ αποκαλύφθηκαν και διάλογοι που είχε η δημοσιογράφος με την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν την σύλληψή της.

Βέβαια, στο κλείσιμο της εκπομπής η παρουσιάστριας ανέφερε πως αναμένονται και νέες εξελίξεις στην Πάτρα ενώ τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο».

Η δημοσιογράφος είπε πως «ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα», επειδή πέρυσι ενώ είχε κλείσει η σεζόν και είχε προβληθεί η τελευταία της εκπομπή, είχε επιστρέψει με έκτακτη εμφάνιση καθώς υπήρξαν εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών με την δολοφονία της Καρολάιν.