Σημαντικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, φέρνει η ερχόμενη εβδομάδα καθώς αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε λίγες ημέρες θα γίνει γωστό ποιος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο στην Μαλένα και στην Ίριδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισαγγελείς, κ.κ Ελευθεριάνος και Ανδρέου, μελετούν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία 40 καταθέσεις και το πόρισμα των κ.κ Καρακούκη και Καλογρηά, που δείχνει ξεκάθαρα δολοφονία. Για να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται καν ομολογία, ούτε εξηγήσεις από τον ύποπτο, γιατί όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Στο κέντρο των ερευνών η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δική της κατάθεση στο φάκελο και είναι η μοναδική κατάθεση που λείπει. Επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών» τόνισε η δημοσιογράφος του Star για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει τις εξελίξεις, ενώ ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως όποιος και αν είναι ο κατηγορούμενος, θα σταθεί απέναντι νομικά.

Στη συνέχεια ο πατέρας των κοριτσιών θα πάρει αντίγραφα της δικογραφίας και κυρίως του πορίσματος. Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει προς το παρόν ότι θα κινηθεί εναντίον του Δημοσίου, διεκδικώντας ένα εκατομμύριο ευρώ.