Με το στόμα ανοιχτό έχει μείνει η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας μετά το περιστατικό όπου ένα μικρό παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία σε λούνα παρκ στο οποίο βρισκόταν μαζί με τους γονείς του.

Το παιδί σύμφωνα με τις καταγγελίες έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο. Οι γονείς, μετέφεραν το αγοράκι σε νοσοκομείο και πλέον το παιδί είναι καλά.

Ωστόσο προκάλεσε αίσθηση το γεγονός σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των κατοίκων ότι η επιχείρηση παρέμεινε ανοιχτή, για μέρες μετά το συμβάν της ηλεκτροπληξίας με το παιδί χωρίς να υπάρξει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για εγκληματική αδράνεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Κάτι που ευτυχώς δεν έγινε.

Πως κινδύνεψε το παιδί 

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 19 Ιουνίου, όταν ένα 12χρονο αγόρι, ενώ έπαιζε σε παιχνίδι – μπασκέτα στο λούνα παρκ που βρίσκεται στην παραλία στην Ηγουμενίτσα, υπέστη ηλεκτροπληξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το παιχνίδι εξείχε καλώδιο το οποίο ήρθε σε επαφή με το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν το παιδί.
Τον 12χρονο μετέφερε από το λούνα παρκ η οικογένεια του, αρχικά στο ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα και μετά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύτηκε για 4 ημέρες.  Τελικά την Παρασκευή 4 ημέρες μετά το περιστατικό ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ενημέρωσε τον επιχειρηματία ότι θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του, μέχρι να διερευνηθεί το περιστατικό από εμπειρογνώμονα.
Σύμφωνα με το thespro.gr, σε όλο αυτό το μεσοδιάστημα, οι “υπεύθυνοι” της ΟΛΗΓ, δεν φρόντισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του λούνα παρκ, με κίνδυνο να υποστεί ηλεκτροπληξία και κάποιο άλλο παιδάκι. 
Για την ιστορία το λούνα παρκ έκλεισε το Σαββατοκύριακο, με τις αντιδράσεις στην περιοχή να συνεχίζονται.

Δείτε το βίντεο