Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου φονικού στην Ραφήνα, όπου δύο νεαροί έδειραν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο άνδρα, με αφορμή την σειρά στην τουαλέτα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς μετά την σύλληψη των δύο νεαρών ανδρών νέα βίντεο ντοκουμέντα λίγο μετά τον φονικό καβγά και τον ξυλοδαρμό καταγράφουν τι έγινε λίγα λεπτά μετά.

Σημειώνεται ότι για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο έχουν συλληφθεί δύο 24χρονοι που φέρεται να συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο. Ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, αλβανικής καταγωγής.

 Οι δυο κατηγορούμενοι, είναι κάτοικοι Ραφήνας, όπως και τα δυο άτομα που βρίσκονταν μαζί τους. Ο ένας από τους δυο εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες.

Οι συλληφθέντες απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα», ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα.

 Τα νέα βίντεο λίγο μετά το φονικό στην Ραφήνα

Στα παρακάτω βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr, από κάμερες ασφαλείας έχουν καταγραφεί τόσο περαστικοί να αποχωρούν από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και ένας αστυνομικός που κρατά φακό, όσο και το περιπολικό και το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας μετά το αιματηρό επεισόδιο.


Όπως αποδείχθηκε, οι δολοφόνοι είχαν χρησιμοποιήσει και σιδερογροθιά για να επιτεθούν στον 42χρονο προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.