Μετά το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στη δημοσιότητα έρχεται και αυτό για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στην εκπομπή η Ρούλα Κουσκουρή, στην πραγματογνωμοσύνη δίνονται με λεπτομερή περιγραφή όλες οι επαφές του πατέρα με τα παιδιά. 

Αυτό, όμως που προκαλεί ερωτήματα και για τους δύο γονείς, είναι ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη ότι:

Αγαπημένο μου παιδί ήταν η Τζωρτζίνα και αγαπημένο παιδί της Ρούλας ήταν η Μαλένα.

Αφού εξήγησε για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά, αναφέρθηκε και στον μεγάλο καβγά που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπου και παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κατηγορούμενη, όταν έμαθε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνη τη στιγμή, όπως φέρεται να είπε στην ψυχολόγο ο Μάνος Δασκαλάκης, δε θα ξεχάσει ποτέ τη φράση του παιδιού του: όταν τον είδε η Τζωρτζίνα να χτυπά τη μητέρα της του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Η ψυχολόγος, καταλήγοντας στο συμπέρασμά της μετά τις τέσσερις συνεδρίες που είχε με τον πατέρα, επισημαίνει ότι o κ. Δασκαλάκης ήταν πολύ συνεργάσιμος, απάντησε σε κάθε λεπτομέρεια που του ζητήθηκε και τονίζει:

«Ο πατέρας δεν είχε πρωταρχικό ενδιαφέρον να εμπλακεί σε αυτά που έκανε η σύζυγός του για τα παιδιά μέσα στο σπίτι, δε συμμετείχε τόσο πολύ στο θέμα των παιδιών γιατί έλειπε πολλές ώρες, λόγω δουλειάς (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος). Ήταν έντονη η απουσία του μέσα στην οικογένεια. Ήταν σε σύγχυση σε πολλά σημεία. Σε πολλά πράγματα δεν μπορούσε να μιλήσει, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει κάνει την επαφή μέσα του με την απώλεια των παιδιών του», φέρεται να αναφέρει η ψυχολόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.