Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και τοποθετήθηκε επί της κατάστασης της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είναι σοβαρή, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί και επέμβαση στα αγγεία, αφού έχει πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Συμπλήρωσε πως σύμφωνα με τους γιατρούς, ανά πάσα στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ζητήσει να εξετάσει ιατροδικαστής τον ηθοποιό στο νοσοκομείο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πρόβλημά της υγείας του, αφού κάποιοι -σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο- λένε πως μπορεί να ψεύδεται για το πρόβλημα υγείας του, προκειμένου να αποφύγει να παραστεί στο δικαστήριο σήμερα.

Δεν αφήνουν τη σύζυγό του να τον δει

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, δεν επιτρέπουν στη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου να τον δει στο νοσοκομείο.
«Με εμένα επικοινωνούσε από χθες το βράδυ, μέχρι την ώρα που πήγαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος για την Ελπίδα Νίνου.
«Δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα» συμπλήρωσε.
«Δεν άφησαν ούτε την γυναίκα του, ούτε τον γιο του. Είναι τυπική αυστηρότητα αστυνομικών» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο