’νδρας έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού
Σώος στην υγεία του, κανονικά τα δρομολόγια

Επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας έπεσε στις ράγες όταν ο συρμός μπήκε στον σταθμό με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.
Δέκα πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, ενώ η διοίκηση του ΗΣΑΠ έχει διακόψει τη διέλευση των συρμών στο συγκεκριμένο σταθμό. Συγκεκριμένα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Πειραιά έως Θησείο και από Κηφισιά έως Αττική.
Ενημέρωση: Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο άνδρας απεγκλωβίστηκε εν ζωή και παραδόθηκε στους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που τον έχουν μεταφέρει στον Ευαγγελισμό. Ο άνδρας έχει υποστεί κατάγματα ωστόσο ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους διασώστες. Τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται πλέον κανονικά.
Πηγή: enikos