Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν έμποροι και καταναλωτές τις θερινές εκπτώσεις οι οποίες ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και θα διαρκέσουν έως την 31η Αυγούστου.

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των συλλογικών οργάνων, πρόκειται για τις κύριες εκπτώσεις και φέτος μάλιστα βασικός στόχος των καταστηματαρχών- ένεκα της μεγάλης ακρίβειας, του πολέμου και της ενεργειακής αβεβαιότητας – το ξεστοκάρισμα όσο το δυνατόν συντομότερα των αποθεμάτων τους.

«Το ποσοστό των μειώσεων στις τιμές και οι προσφορές μας είναι πολύ μεγάλες. Στόχος μας είναι να ρίξουμε τον πληθωρισμό κι αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί.

Προτιμότερο λοιπόν ο κόσμος να σπεύσει γιατί έχουμε «τέλος εποχής» και οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές», αναφέρει στα parapolitika.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Την προηγούμενη περίοδο, το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν πολύ περιορισμένο εξαιτίας των συνεχών ανατιμήσεων που ροκάνιζαν το εισόδημα, ωστόσο τώρα «για να κερδηθεί το στοίχημα έχουμε βάλει όλοι τα δυνατά μας», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα, τα εμπορικά θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.