Eνα απίστευτο περιστατικό επίθεσης με χημικά σοκάρει την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας. Στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη, μια γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. προσήχθη και εξετάζεται ένας ημεδαπός για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στην Μεσσήνη. Το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι για το περιστατικό προσήχθη αρχικά ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ. Με την 49χρονη είχαν οικονομικές διαφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με το Best-TV.gr, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί κι επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.