Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
arpagi_vrefous
Ελλάδα

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες - Όλα όσα υποστηρίζει η μητέρα (Βίντεο)

Οι συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή

Συνεχίζουν οι έρευνες μετά την αρπαγή του 8 μηνών βρέφους στην περιοχή του Αιγάλεω. Η μητέρα του μωρού καταθέτει στην ανακρίτρια μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών μαζί με τους οποίους βρέθηκε το παιδί.

Η μητέρα μιλώντας στο STAR υποστήριξε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες «πρόδωσε τη φιλία μας». Περιγράφοντας τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη είπε ότι «ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν».

Στην κάτωθι φωτογραφία είναι τα πρόσωπα που έστησαν παγίδα στη μητέρα.
arpagi_vrefous2

«Έχω πέσει θύμα βιασμού»

«Έχω πέσει θύμα βιασμού από ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, δεν μπορώ να αναφέρω ποιος.» Η μητέρα καταγγέλλει πως στα 15 της χρόνια τη βίασαν και έως πέρσι την ξυλοκοπούσε άγρια ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του βρέφους, που δύο άντρες άρπαξαν μέσα από το διαμέρισμά της στο Βοτανικό.
«Είχε φτάσει σε σημείο τότε να κοντεύω να χάσουμε τον μπέμπη. Με χτύπησε δυο φορές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα στον τελευταίο μήνα, δύο εβδομάδες πριν το γεννήσω, κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο» ισχυρίζεται η νεαρή μητέρα.

Σύμφωνα με το STAR η 31χρονη κατέθετε για περισσότερο από μία ώρα σχετικά με τη σχέση που είχε με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες δηλώνοντας ότι τον 33χρονο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Τόσο ο 33χρονος όσο και ο 30χρονος που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της αρπαγής του βρέφους στο Αιγάλεω αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.