Με την βοήθεια σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), αλλά και του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τήνο, διαχρονικής αρωγού των Ενόπλων Δυνάμεων του Έθνους.

Δίπλα τους ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ) Αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης και άλλος ένας ανώτατος αξιωματικός του Σώματος, αναμένουν να πάρουν σειρά μαζί με άλλους Λιμενοφύλακες στην εναλλαγή που γίνεται παραδοσιακώς μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης «εκπροσώπησε» τις Ένοπλες Δυνάμεις στον εορτασμό της Παναγίας του Σουμελά στην Ημαθία, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ εκπροσώπησε τις Ένοπλες Δυνάμεις στον εορτασμό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, όπου παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ήταν «υπηρεσία» σήμερα και παρακολουθούσε τις πρωτοφανείς και αήθεις τουρκικές προκλήσεις με τις διαδοχικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο!

Τέλος, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιωτής Λυμπέρης ΠΝ, βρέθηκε στην Τήνο και αυτός, επιβαίνων στην ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ» στην οποία και παρέμεινε!