Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
nosokomeio
Ελλάδα

Στα «μαύρα» ο Πύργος για τη μικρή Διονυσία: Πέθανε σε ηλικία 4 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο - Η τραγική επιπλοκή

Η περιπέτειά της, είχε συγκινήσει την τοπική κοινωνία και είχε κινητοποιήσει πολλούς, μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Καραγκούνη

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Πύργος με το θάνατο της μικρής Διονυσία που έφυγε από τη ζωή, πριν καν συμπληρώσει τα 5 της χρόνια μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο . Η περιπέτειά της, είχε συγκινήσει την τοπική κοινωνία και είχε κινητοποιήσει πολλούς, μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Καραγκούνη. 

Το απόγευμα της Τρίτης 16/8, η μικρή Διονυσία που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2020 στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες το μικρό κορίτσι έδειχνε να νικά την ασθένεια, ωστόσο μία επιπλοκή στην υγεία της, της στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, στο πλευρό της Διονυσίας στέκονταν όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της, τα αδέρφια της, η γιαγιά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα του γραφείου εθελοντισμού, και με την αμέριστη ανταπόκριση του Γιώργου Kαραγκούνη, είχε πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου με τους επίλεκτους της Ηλείας και τους Διεθνείς Επίλεκτους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια διοργάνωση που στόχο είχε, την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Διονυσίας για τα μεγάλα έξοδα της νοσηλείας της.