Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το μεσημέρι το «τελευταίο αντίο» στην 18χρονη Γωγώ Παπαπαύλου-Γαρέφη, η οποία το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του Βόλου.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό του Βόλου παραμένει σοκαρισμένη ενώ η οικογένειά της αδυνατεί να πιστέψει πως η 18χρονη δεν υπάρχει πια ανάμεσά τους.

Η άτυχη κοπέλα αφήνει πίσω της τους γονείς της Παντελή και Ελένη, την αδερφή Μαρία – Ελένη και άλλους συγγενείς.

Υπενθυμίζεται πως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Πώς συνέβησαν όλα

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε πριν από έξι ημέρες περίπου στο νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση καταπληξίας και απευθείας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικά, οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν συμπτώματα μηνιγγίτιδας, όμως τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων ήταν αρνητικά. Κανείς όμως δε μπορεί να πει με σιγουριά, ποια ήταν η αιτία του θανάτου, και το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ.

Για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε οι γονείς της να πάρουν μία απάντηση για το πώς έχασαν μέσα σε λίγες μέρες το κορίτσι τους.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr από την πρώτη στιγμή, η 18χρονη είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και κατέρρευσε, πέφτοντας σε κώμα.