Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στον Βόλο καταγράφει το τροχαίο και τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με δύο σταθμευμένα.

Λίγο έλειψε να έχουν τραγική κατάληξη οι κόντρες που έκαναν με αυτοκίνητα 2 νεαροί μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου. Η «τρελή» πορεία των αυτοκινήτων, έχει αποτυπωθεί σε βίντεο.

Ακόμη, στο Ηράκλειο της Κρήτης ξημερώματα του Σαββάτου, μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρώτα αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, γιατί έκαναν κόντρες στο σημείο.

Λίγο πριν το ένα από αυτά συγκρουστεί με το αγροτικό, που ήταν παρκαρισμένο στα δεξιά του δρόμου, ένας ποδηλάτης περνούσε από το σημείο. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν δύο οδηγοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τέσσερα συνολικά ΙΧ να υποστούν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς.

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε στάση λεωφορείου.

Η 30χρονη, σταμάτησε το αυτοκίνητο της λίγα μέτρα παρακάτω, όπου την εντόπισαν και οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ηρακλείου, σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, η κοπέλα υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν αρνητικό, ενώ διενεργήθηκαν και οι απαραίτητοι έλεγχοι.