Λαμπρος_Κωνστανταρας3
Ελλάδα

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν ήταν αυτός που βλέπαμε στις ταινίες» - Τι αποκαλύπτει ο εγγονός του

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στους ρόλους του

O Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για τον διάσημο παππού του και τη σχέση που είχε με την οικογένειά του.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στους ρόλους του.

Πόσο διαφορετικός ήταν ο συνονόματος παππούς σου από του ήρωες των ταινιών που υποδυόταν;

Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί. Προσωπικά, όταν μεγάλωσα κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου, τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό.

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύψεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχε κάνει και η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η ίδια -μεταξύ άλλων- είχε αναφέρει: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του».

Για τον πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει είχε μιλήσει και ο γιος του, δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Κατάφερα να ζω καλά με τη δουλειά, χωρίς να βγάλω ποτέ λεφτά. Ο πατέρας μου φαντάζονται ότι μου προσέφερε τα πάντα, ήταν ζορισμένος τα πρώτα χρόνια, που ήμουν στο δημοτικό. Ο πατέρας μου έφυγε από το αυτόν τον κόσμο φτωχός. Ο πατέρας δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός, με απέτρεψε. Ο χωρισμός των γονιών μου με διαμόρφωσε. Δεν συζήτησα ποτέ με τον πατέρα μου τον χωρισμό του από την μητέρα μου, γιατί φοβόμουν τι θα μου πει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου. Ξαφνικά έπαθε εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τσάκισε», επεσήμανε.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για τον πατέρα μου, όταν σε ένα θεατρικό δράμα, εμφανίστηκε στη σκηνή και γέλασαν όλοι», αποκάλυψε.