Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το περιστατικό στο Αλεποχώρι με τον 70χρονο που πυροβόλησε κατά δύο παιδιών το βράδυ της Πέμπτης. Εικόνες ντοκουμέντα ήρθαν στο φως λίγο μετά τους πυροβολισμούς του 70χρονου κατά παιδιών.

Οι εικόνες έχουν τραβηχτεί αμέσως μετά το περιστατικό, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε τραγωδία. Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha, φαίνεται ένα από τα παιδιά να αιμορραγεί μετά τους πυροβολισμούς που έχει δεχτεί στα κάτω άκρα. Στα ρούχα του εξάλλου διακρίνονται σημάδια από αίμα.

Ο 70χρονος θα απολογηθεί αύριο με τον δικηγόρο του να τονίζει ότι νόμιζε ότι εισέβαλαν κλέφτες στο σπίτι του.

Την θέση αυτή ωστόσο, αντικρούει η μητέρα του ενός παιδιού, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μιλώντας στον Alpha.

«Στη γωνία που ήταν τα παιδιά υπάρχει φωτισμός, λάμπα λεντ σε κολόνα που ήταν αναμμένη. Φωτίζει πολύ καλά το σημείο. Πώς δεν είδε πώς ήταν παιδιά. Και ήταν τα παιδιά της γειτονιάς καθώς το σημείο οδηγεί σε αδιέξοδο. Τα παιδιά κάνουν διακοπές εκεί τα τελευταία χρόνια. Δεν γίνεται να μην τα αναγνώρισε. Τουλάχιστον το παιδί τη γλίτωσε. Άγιο είχε με αυτό που έγινε. Παιδί ήταν και όχι θήραμα. Έχει και άλλα τραύματα ψηλά στο σώμα του μέχρι τον γοφό και από θαύμα δεν πέρασαν στα ζωτικά όργανα, στη σπλήνα. Είναι ταραγμένα τα παιδιά παρότι έχουν περάσει τέσσερις μέρες. Μαθητές είναι. Το δικό μου δεν μπορεί να κοιμηθεί, παραμιλάει όλη τη νύχτα».