Καταγγελίες και αποκαλύψεις έρχονται στο φως από την στιγμή που έγινε γνωστή η δράση των «εξορκιστών» στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη μια καταγγελία για την δράση τους φέρνει στο φως το Live News. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Live News o Φώτης Παναγιωτάκος, η οικογένειά του διαλύθηκε όταν η γυναίκα και τα παιδιά του προσηλυτίστηκαν στην «Εκκλησία των Εθνών».

 «Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου γι’ αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο…», ήταν τα πρώτα λόγια του κύριου Παναγιωτάκου, ο οποίος είδε την οικογένειά του να διαλύεται.

 «Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια, την ρωτούσα που πήγαινε, μου έλεγε «πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε». Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό».

 Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του ως δαιμονισμένη να ωρύεται, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε στο Live News πως όσο ήταν μαζί της δεν έβλεπε κάποια δαιμονισμένη γυναίκα. «Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», είπε.

 Ο κ. Παναγιωτάκος είχε παρευρεθεί μία φορά στην «Εκκλησία των Εθνών» και δήλωσε πως ήταν υποψιασμένος από την αρχή για το τι γίνεται στις συγκεντρώσεις αυτές.

 «Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα «τι είναι αυτά;». Μου είπε «δεν είμαστε εμείς». Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα», δήλωσε.

 

Απτόητοι οι «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης: Η «εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο μας

Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίζει το έργο της και τους εξορκισμούς είπε ο επικεφαλής Χαράλαμπος Τσακωνίδης.

 Ο ίδιος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη να πηγαίνει για τον Νοέμβριο, μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της.

 Σας άφησαν για να γίνει τον Νοέμβριο η δίκη;

 -Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας.

 Τώρα με όλα αυτά που γίνανε;

 -Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η «εκκλησία», δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν λόγο.