«Κάλεσα πρώτα το 166 και μου είπαν να καλέσω αμέσως το 100. Με του που το καλώ ήρθαν σε ένα - ενάμιση λεπτό», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στην Κυψέλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είδα τη γυναίκα να ψυχορραγεί», συμπλήρωσε. «Βλέποντας εγώ στο πεζοδρόμιο πάνω να τρέχει κάποιος με την πράσινη τζελαμπία, με μεγάλη ταχύτητα, σαν να κάνει μία διαφύγη από κάτι... προς τη Δροσοπούλου, αυτό είπα και στην αστυνομία. Δεν πέρασε κανένας άλλος εκείνη τη στιγμή. Αυτή η περιγραφή βοήθησε και την αστυνομία», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Με αυτή την περιγραφή, αλλά και στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης, όπου και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης παραμένει ακόμα αμετανόητος για το έγκλημα το οποίο και ομολόγησε.

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα νόμιμα και εργαζόταν προκειμένου να συντηρεί την οικογένεια της. Ζούσε με τον σύζυγο της, ο οποίος ήταν άνεργος, στο διαμέρισμα της Κυψέλης τα τελευταία χρόνια. Όπως διαπιστώθηκε, εκείνος δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής και αναμένεται η απέλαση του από τη χώρα.

Σήμερα ο 37χρονος από το Μπαγκλαντές αναμένεται να απολογηθεί.