Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις μεγάλες υλικές ζημιές που υπέστη το διαμέρισμά της, μετά από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Αχαρνών.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ζω έναν εφιάλτη. Δεν ξέρω αν θα αντέξω, πιστεύω θα αντέξω», ανέφερε, συγκλονισμένη, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως ξέσπασε πυρκαγιά λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι την Παρασκευή σε ισόγειο κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Αχαρνών 210 στην Αθήνα.

Εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων, αλλά και του γεγονότος, ότι πρόκειται για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή, η φωτιά μεταδόθηκε γρήγορα από τις τέντες, από τον έναν όροφο στον άλλον, του πενταώροφου κτιρίου.

Στην ίδια πολυκατοικία βρίσκεται και το σπίτι της ηθοποιού Μάγδας Τσαγγάνη, η οποία αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει πριν οι φλόγες γίνουν απειλητικές.

Έμεινε σε φιλικό σπίτι και έφτασε το πρωί ώστε να δει τις ζημιές, που προκλήθηκαν.

Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη έχει μόλις φτάσει έξω από το σπίτι της στην πολυκατοικία της οδού Αχαρνών και αγωνιά για την κατάσταση στην οποία θα βρει την περιουσία της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής βρισκόταν μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, όταν ακούστηκε η πρώτη έκρηξη.

Αναγκάστηκαν να πάνε σε διπλανή πολυκατοικία για να γλιτώσουν από τους καπνούς και τη φωτιά καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής από το ισόγειο.

«Και λέω πω πω τι έγινε, έκρηξη. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι από εκεί και λέω πω πω εκείνοι με τις φιάλες. Και μετά που ακούγαμε και άλλα μπαμ. Λέει ο κύριος αυτός πάμε επάνω Μάγδα, μου λέει. Και πήγαμε, έχει ακάλυπτο, ανεβήκαμε τη σκάλα και πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία», ανέφερε η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός περπάτησε με αγωνία στο εσωτερικό του σπιτιού που μεγάλωσε και πέρασε όλη τη ζωή της  και προσπάθησε να δει τι έμεινε όρθιο.

«Μένω στο σπίτι φίλων μου και θα πάω αν είναι στην Αίγινα και θα δω αν μπορεί να φτιαχτεί και να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μένω. Από το 60 που το αγόρασε ο μπαμπάς μου το σπίτι έμενα εδώ», είπε.

Όπως σημείωσε στον ΑΝΤ1 η ηθοποιός, το κακό ήταν θέμα χρόνου να γίνει στην πολυκατοικία. «Κι είναι χρόνια δεν είναι εδώ ένα δύο τρία χρόνια. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μία φορά σπάει», κατέληξε.