«Να βεβαιώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού», δήλωσε η Μαρία Σταυριανάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας του γνωστού λούνα παρκ, στο οποίο χθες τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, μετά από ατύχημα σε παιχνίδι με τρενάκι.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Σταυριανάκη επισήμανε πως δεν υπήρχε πρόβλημα με τη στάθμη του νερού στο παιχνίδι, δεν είχε καμία βλάβη και λειτουργούσε κανονικά και πριν και κατά την ώρα που συνέβη το ατύχημα.

Για φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και δείχνει βαγόνι εκτός ράγας, η υπεύθυνη του πάρκου ισχυρίστηκε πως δεν πρόκειται για τη βάρκα του συμβάντος, αλλά για εφεδρική που πάντα υπάρχει στο πλάι του παιχνιδιού.

«Ένας λόγος που μπορεί να προκαλέσει κάποιον να ‘’φύγει’’ μέσα από το βαγόνι του, είναι ενδεχομένως και χωρίς να κατηγορεί το πάρκο κανέναν αυτή τη στιγμή γιατί δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, είναι να μην είναι σωστά καθισμένος στη θέση του. Να σηκωθεί», είπε η κ. Σταυριανάκη.

Διαβεβαίωσε ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι τα τραυματισμένα παιδιά και είπε πως το πάρκο θα είναι δίπλα στους τραυματίες.