Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα.

Ο σύντροφος της κοπέλας αποτελεί τον νούμερο ένα ύποπτο για το έγκλημα.

Το γεγονός μάλιστα ότι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης εντείνει την ανησυχία των Αρχών ότι μπορεί να δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα και να διέφυγε.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο newsbomb.gr ότι «η 35χρονη Ελληνίδα και ο Πακιστανός σύντροφός της είχαν προστριβές. Η σχέση τους δεν ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρεμη το τελευταίο διάστημα. Η 35χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δολοφονήθηκε εδώ και πολλές μέρες, συνεπώς ο δράστης είχε το χρόνο να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το σύντροφο της 35χρονης από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και εντοπίστηκε το πτώμα. Εδώ και περίπου 20 ώρες αναζητείται χωρίς αποτέλεσμα».

Η ανησυχία των Αρχών είναι μήπως πρόλαβε να φύγει από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο υπόγειο διαμέρισμά της, ύστερα από κλήση γείτονα για έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Ήταν τυλιγμένο με πάπλωμα, ενώ το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι.
Σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα δώσει απαντήσεις για το πότε έγινε η δολοφονία, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η άτυχη γυναίκα.

*Φωτογραφίες: larissanet.gr