Sportday Weekend (Σχόλιο:Χελάκης,Αλεξανδράτος,Σόμογλου, Σαρίδης,Γουλής,Αρναούτογλου,Γρομητσάρης)
Sportday Weekend (Σχόλιο:Χελάκης,Αλεξανδράτος,Σόμογλου, Σαρίδης,Γουλής,Αρναούτογλου,Γρομητσάρης) Δημοσθένης Καρμοίρης
Σπυρος_Μπιμπιλας
Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελπίδα Νίνου γνώριζε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με άλλες και το θεωρούσε φυσιολογικό

«Έχω πολύ μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο και δεν το κρύβω, όμως αυτά που έμαθα μετέπειτα, με απογοήτευσαν παρά πολύ », επισήμανε

Ως ένα εξουσιαστικό άτομο που ό,τι ήθελε το αποκτούσε περιέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη στη χειμαρρώδη κατάθεση του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με το in.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο και εξετάζεται στη δίκη του ηθοποιού, εισφέροντας όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση που εξετάζει η δικαιοσύνη.

Στη διάρκεια της κατάθεσης του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, δήλωσε φανερά απογοητευμένος την με όσα αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του metoo και σε μια αποστροφή της κατάθεσης του κάλεσε τον Πέτρο Φιλιππίδη να βρει τη δύναμη και να ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια για όλα όσα έχουν γίνει.

«Έχω πολύ μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο και δεν το κρύβω, όμως αυτά που έμαθα μετέπειτα, με απογοήτευσαν παρά πολύ και επηρέασε την αγάπη που είχα για τον Πέτρο και για την Ελπίδα», υποστήριξε ξεκινώντας την κατάθεσή του, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση.

Σύμφωνα με το in.gr, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη σχέση που είχε τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με την πρώτη καταγγέλλουσα, η μητέρα της οποίας ήταν στενή του φίλη.

«Την ξέρω από παιδί. Με τη μητέρα της είμαστε φίλοι όσο ήμουν με τον Πέτρο. Δεθήκαμε με μια μεγάλη αγάπη μέχρι σήμερα και πήγαινα τακτικά στο σπίτι της. Δεν είχαν προβλήματα με το σύντροφο της, επιχείρησε ήρεμη οικογενειακή ζωή. Γνώρισα την μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στον Πέτρο. Το 2003 ή 2004 πήγα στο Πέτρο και του είπα να γνωρίσει μια φίλη μου, αλλά του έκανα επισήμανση «πρόσεχε μην της την πέσει». Είχε αυτή την τάση να τσιλιμπουρδίζει δυστυχώς. Αφού γνωρίστηκαν της είπε να ξαναέρθει μαζί με το σύντροφο της, γνωστό τραγουδιστή», επισήμανε.

Μάλιστα, ο μάρτυρας πολλές φορές στη διάρκεια της εξέτασης του είπε ότι πολλές κοπέλες είχαν εκδιωχθεί ή είχαν φύγει από παραστάσεις και σίριαλ στην τηλεόραση, γιατί αρνήθηκαν να συνευρεθούν ερωτικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πρόεδρος: Το 2010 η Ελπίδα Νίνου σας ανέφερε ότι έστελνε μηνύματα στον σύζυγο της η καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Όλα αυτά τα χρόνια είχα καταλάβει ότι παρακολουθούσε ο ένας τα κινητά του αλλού. Και της είπα είναι δυνατόν; Αφού ξέρεις ότι κολλάει σε κορίτσια. Και γιατί δεν πήρε τη μάνα της κατευθείαν ο Πέτρος αν ενοχλείται; Αν ο Πέτρος δεν ήταν εντάξει – για αυτό έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ – θα έπρεπε να πάρει τη μητέρα της να της πει ότι η κόρη σου μου ασκεί σεξουαλική πίεση. Το αντίθετο έγινε, δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να θυμάμαι επακριβώς τί ειπώθηκε. Η μικρή φαντάζομαι δεν το είπε γιατί φοβόταν».

Πρόεδρος: Ήσασταν κοντά στον κατηγορούμενο και οικογένεια του αλλά είστε και μέσα στο χώρο του θεάτρου. Ακούσατε ποτέ κάτι ανησυχητικό ώστε να του πείτε «ακούγεται αυτό για εσένα Πέτρο». Κάτι να σας ανησυχήσει να σας προβληματίσει;

Μάρτυρας: Πολύ συχνά, σε κάθε παράσταση, είχε σχέση με κάποια από τα κορίτσια και η Ελπίδα ήξερε ή προσπαθούσε να μάθει ποια ήταν. Δεν χρειαζόταν να μου το πει κάποιος. Το είχε ως φυσιολογικό πράγμα στη ζωή του ότι ο ίδιος είχε σχέσεις με παρά πολλές γυναίκες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υποστήριξε δε ότι δεν έχει καμία γνώση για τις άλλες δύο καταγγέλλουσες, ωστόσο, όπως είπε, ο κατηγορούμενος τον καλούσε για να μάθει αν υπήρξαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του αφού βγήκαν οι τρεις πρώτες επώνυμες ηθοποιοί.