Ένα ακόμη σσοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα λίγους μήνες πριν στο παιχνίδι του Allou Fun Park, όπου και τραυματίστηκαν σοβαρά τα τέσσερα παιδιά.

Ο κ. Γιώργος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, για τη δική του περιπέτεια στο Allou Fun Park, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Από την αρχή της πορείας του τρένου, είχαμε προβλήματα. Το βαγονέτο κόλλησε κάποια στιγμή. Στην πρώτη στροφή νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα», περιέγραψε ο κ. Γιώργος για την εμπειρία του στο λούνα παρκ.


«Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει»

Όπως αναφέρει, επειδή ο ίδιος καθόταν μπροστά, χτύπησε στον θώρακα, ενώ έσπασε και δύο δόντια, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αιμορραγία.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως οι ζώνες ασφαλείας σε ορισμένα βαγονέτα του τρένου είναι σε «άθλια κατάσταση» και οι αγκράφες δεν κουμπώνουν.

«Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει», ήταν η απάντηση των υπευθύνων της επιχείρησης στον κ. Γιώργο, ενώ αποκάλυψε πως τον εκφόβισαν, ώστε να μην κάνει μήνυση λέγοντάς του πως «θα μπλέξει».


Το νερό άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα

Όσον αφορά στο πρόσφατο ατύχημα που συνέβη στο AllouFun Park, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Υπήρξε μείωση του νερού, με αποτέλεσμα το τρενάκι στο λούνα παρκ Allou Fun Park να μη λειτουργεί σωστά και να τραυματιστούν τα παιδιά, αποκάλυψε στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Από την έρευνα και τις πληροφορίες των αστυνομικών φαίνεται να προκύπτει ότι «υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες που τροφοδοτούν με νερό το παιχνίδι, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού σε 30 δευτερόλεπτα», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Έτσι, το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού που θα μείωνε την ταχύτητά του, μπήκε στην στροφή με τη μέγιστη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να εκσφενδονιστούν.