Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
manousos_manousakis_van
Ελλάδα

Μανουσάκης για το θάνατο της Ειρήνης Παπά: «Σπουδαίος άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ό,τι πίστευε»

«Την είχα δει πριν λίγες ημέρες, δέκα περίπου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, σας ευχαριστώ. Θα τη θυμόμαστε πάντα», ανέφερε ο σκηνοθέτης

Η Ειρήνη Παπά έφυγε από τη ζωή στον ύπνο της, σε ηλικία 96 ετών και βύθισε στη θλίψη όχι μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η σπουδαία ηθοποιός είχε διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με την υγεία της.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος ήταν ανιψιός της, μίλησε για την ηθοποιό στην εκπομπή «Πρωινό». Όπως είπε, η θεία του έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στις 8.

«Έμενε στην Κηφισιά με τον ξάδερφό μου. Πέθανε σήμερα το πρωί στις 8», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τα αίτια θανάτου της δεν τα γνωρίζουμε, αλλά μάλλον λόγω ηλικίας και λόγω της υγείας της γενικά, που είχε περιπέτειες τον τελευταίο καιρό».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα ήθελε να παραχωρήσει άλλες δηλώσεις για τον θάνατο της Ειρήνης Παπά.

«Την είχα δει πριν λίγες ημέρες, δέκα περίπου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, σας ευχαριστώ. Θα τη θυμόμαστε πάντα. Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ό,τι πίστευε. Υπέροχος άνθρωπος», δήλωσε κλείνοντας για τη θεία της.