Πατέρας ενός παιδιού μόλις 6 ετών είναι ο 47χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι που με αισχρά μηνύματα μέσω του Instagram έκλεισε ραντεβού με 13χρονη μαθήτρια από την Πάτρα. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως το ραντεβού ήταν στην πραγματικότητα μια καλοστημένη παγίδα από τον πατέρα της ανήλικης, που τον έπιασε επ’ αυτοφώρω και τον οδήγησε στη Δικαιοσύνη.

Ο 47χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου επρόκειτο να δικαστεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 13χρονης από την περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου. Η σύλληψη του 47χρονου σεκιουριτά προκάλεσε σάλο στην ευρύτερη κοινωνία της Πάτρας. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί τη διαδικτυακή γνωριμία με την ανήλικη, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν γνώριζε πως είναι μόλις 13 ετών και υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο να προχωρήσει καθώς είναι οικογενειάρχης. Μάλιστα, κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας». Ο 47χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος, αφού η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στη μαθήτρια, τα οποία αντιλήφθηκε ο πατέρας της. Σοκαρισμένος απ’ όσα διάβασε στο κινητό της κόρης του, αποφάσισε να στήσει την τέλεια παγίδα στον άνδρα και μάλιστα με τη βοήθεια της συζύγου του.

«Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πώς προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι», ανέφερε ο πατέρας στο pelop.gr, που χαρακτήρισε αρρωστημένα τα όσα διάβασε. Προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του, έκλεισε ραντεβού με τον 47χρονο. «Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε» τόνισε ο πατέρας.

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και ο συλληφθείς, ο οποίος είπε ότι δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. «Δεν γνώριζα, τι να σου πω τώρα… είμαι μετανιωμένος, δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Δεν είχα κανένα σκοπό, είμαι οικογενειάρχης. Είχα μια απλή επικοινωνία, μετά γράφανε κάποια σχόλια, εγώ απαντούσα πάνω σε αυτά και έχει γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα. Μου το είπε μετά ότι ήταν 13 ετών, δεν το πίστευα εγώ αυτό. Λάθος και εμένα που συνέχισα τη συνομιλία. Πήγα, μόλις είδα ότι ήταν όντως μια μικρή κοπέλα, δεν κατέβηκα καν από το όχημά μου, πήγα να φύγω, μια καλησπέρα είπα και εκεί δέχτηκα μια επίθεση. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, ούτε στην κοινωνία ούτε πουθενά, τίποτα. Διαλύω το σπίτι μου, είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο 47χρονος.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/9