Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καστοριά, μετά τον εντοπισμό ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου  όπου διέμενε με τον γιο της.

Ήδη έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας για ψευδή κατάθεση 

Ο γιος της, όταν δήλωσε την εξαφάνιση στις 16/9, είπε πως είχε να δει τη μητέρα του από την Πέμπτη 15/9.

Αφού λοιπόν βρέθηκε το πτώμα και πήγε να καταθέσει ξανά, είπε πως έχει να τη δει 10 μέρες. Άρα πιο πριν από τις 15/9. Έτσι τον συνέλαβαν για ψευδή κατάθεση και θα καταθέσει ξανά τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Ένα επιπλέον στοιχείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι πως η πρώτη κατάθεσή του, δόθηκε, όταν κάτοικοι της περιοχής είχαν αρχίσει να αναζητούν τη γυναίκα και είχαν αρχίσει πιεστικές ερωτήσεις και προς τον ίδιο.

Ο ιατροδικαστής Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Φούντος, δήλωσε στο newsit.gr πως «ουσιαστικά μόνο το κρανίο υπήρχαν στο σημείο μαζί με δυο – τρια κοκκαλάκια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ταυτοποίηση, αν είναι τα οστά της ηλικιωμένης η όχι. Βρισκόμαστε στην αρχή της διαδικασίας.»

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι “να διαμελίστηκε από κάποιο σαρκοφάγο ζώο γιατί έχουν σκορπίσει τα κόκκαλα. Ούτε πιστοποιητικό θανάτου δεν μπορούμε να εκδώσουμε γιατί προς το παρόν είναι αγνώστων στοιχείων. Λογικά αναμένουμε να γίνει ταυτοποίηση μέσα στην εβδομάδα».