Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις κακοποίησης γυναικών από τους συντρόφους τους. Μια νέα υπόθεση με θύμα μια 31χρονη γυναίκα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, που είχε την ψυχραιμία να τραβήξει η 31χρονη, κατά την διάρκεια των φρικιαστικών στιγμών που ζούσε στα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την πίεζε αφόρητα να τα ξαναβρούν, αρκούσε, για να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη.

Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 29χρονου πρώην φίλου της, τον οποίο χώρισε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την κακοποίηση που είχε υποστεί.

Τους τελευταίους μήνες είχε πάει στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν σε ένα ξενοδοχείο, αλλά το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε ο 29χρονος, που απαίτησε να έχουν σεξουαλική επαφή.

Όταν η 31χρονη αρνήθηκε, ο νεαρός προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια την χτύπησε και την έριξε στα δάπεδο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. Όμως, εκείνη, πρόλαβε να πατήσει το κουμπί της εγγραφής στο κινητό της και κατέγραψε την κακοποίησή της, παραδίδοντας στη συνέχεια το βίντεο στην Ασφάλεια Θήρας.

«Γι' αυτό περίμενες να σχολάσεις, το μ@#@$ι της μάνας σου, για να μου βγάλεις το λάδι; Παλιοπ@@@@@α, για να μου λες όχι; Τη μάνα σου γ@@@... Θα σε σκοτώσω σήμερα, θα σε σφάξω στο γόνατο, θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα σε σκοτώσω, θα έρθω και θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω, έχεις πεθάνει», ακούγεται ο 29χρονος να την απειλεί στο βίντεο που προβλήθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, όμως και εκείνος υπέβαλε μήνυση εναντίον της με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο, αλλά ζήτησαν και πήραν αναβολή και η δίκη θα γίνει σήμερα.