ΠΑΙΔΙΑ_ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ_3431
Ελλάδα

Σοκ στη Σύρο: Παιδιά παίζουν τη ζωή τους κορώνα - γράμματα για ένα βίντεο πέφτοντας στις ρόδες αυτοκινήτων

Παρόλο που η αστυνομία δέχεται συνεχώς καταγγελίες, ακόμα δεν έχει φτάσει στην άκρη του νήματος

Αναστάτωση εξακολουθεί να επικρατεί στη Σύρο από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με μικρά παιδιά ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή για ένα βίντεο που θα δείξουν στην παρέα τους.

Πιο συγκεκριμένα, πετάγονται μπροστά από αυτοκίνητα, οδηγούν ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και φτάνουν στο σημείο να κρύβονται για να τρομάξουν οδηγούς, με πέτρες ακόμα και νεράτζια.

Και παρόλο που η αστυνομία δέχεται καταγγελίες, ακόμα δεν έχει φτάσει στην άκρη του νήματος.

Παιδιά, κυρίως του δημοτικού, που κρύβονται πάνω στο γεφύρι στη Λαλακιά και πετούν είτε νεράντζια είτε πέτρες πάνω από το γεφύρι προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα, έχουν αναστατώσει τους οδηγούς και την τοπική κοινωνία στην Σύρο.

Ακόμα, νεαροί που κρύβονται στον κεντρικό και επικίνδυνο συνάμα δρόμο της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, πετάγονται τελευταία στιγμή μπροστά τις ρόδες αυτοκινήτων και οδηγών.

Και τα δυο περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε χωριά της Σύρου, σε πολυσύχναστες οδούς, κυρίως νύχτες ή όταν αρχίζει να σουρουπώνει ούτως ώστε να μην υπάρχει καλή ορατότητα.

Κάτοικος περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου, ανέφερε στο cycladeslive.gr, ότι την περασμένη Κυριακή μεγάλη παρέα νεαρών ήταν συγκεντρωμένοι στην εν λόγω περιοχή κι ανέβαιναν σε ταράτσα παλαιού σπιτιού που της ανήκει.

«Έφευγαν προς στιγμήν από το σημείο και επέστρεφαν! H αστυνομία ειδοποιήθηκε δύο φορές αλλά όπως πάντα δεν είχαν όχημα μας είπαν ότι δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας! Η ερώτηση είναι αν πέσει η σάπια ταράτσα και τα πλακώσει ποιος έχει την ευθύνη;», διερωτάται.