Ένας 15χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 16χρονο, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, εξωτερικά σχολικού συγκροτήματος στην Καισαριανή.

«Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος», ισχυρίστηκε ο 15χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι.

Η επίθεση με το μαχαίρι έξω από σχολείο της Καισαριανής, σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, φαίνεται ότι έγινε μετά από άγριο καβγά των δύο ανηλίκων, στον οποίο μάλιστα πήραν μέρος κι άλλοι νεαροί, φίλοι του φερόμενου δράστη, για τα μάτια μιας κοπέλας.

Αν και ο καβγάς φάνηκε να λήγει, ο 15χρονος Μολδαβός επέστρεψε με μαχαίρι και χτύπησε τον 16χρονο, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

«Αυτός φταίει! Αυτό που έγινε, έγινε εξαιτίας του. Δεν έγινε με τη θέλησή μου. Του επιτέθηκα , γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος και μεταδίδει η τηλεόραση του STAR.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρωμα και αμέσως οι άνθρωποι εκεί γύρω βγήκαν να βοηθήσουν.

Ο 15χρονος, ο οποίος που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.